€ 66,56 € 80,54 Inc.
Levertijd: 2-4 werkdagen indien op voorraad

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Sixton Peak ILLINOIS 52023-15
De Sixton Peak Illinois werkschoenen uit de Horizon-lijn hebben een S3 SRC veiligheidsnormering.
Deze werkschoenen hebben een veiligheidsneus van Staal en een volnerf lederen upper. Deze upper heeft een natuurlijke look en is daarnaast sterk, soepel, ademend, vuil- en waterafstotend. Verder beschikken de werkschoenen over een Airplus 3D voering. Deze voering is ademend, lichtgewicht en slijtvast.
Deze werkschoenen hebben een wijdte van 10,5 en een gewicht van 650 gram. De ILLINOIS heeft een Latex inlegzool en een PU Dual-Density SRC loopzool.
Staal Deze werkschoenen hebben stalen veiligheidszolen. De stalen veiligheidszool van Sixton Peak zijn gecertificeerd als “Steel Protection”. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345 en bieden een zeer hoge bescherming en stabiliteit.
Horizon De Horizon-lijn is de klassieke basic lijn van Sixton Peak. Deze werkschoenen voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen en zijn geschikt voor diverse sectoren, zoals bouw, logistiek en transport, de lichte industrie, installatietechniek en vakopleiding.
Sixton Peak Passie en vakwerk, van een Italiaanse maker met scherp oog voor detail. Dat is wat de werkschoenen van Sixton Peak zo bijzonder maakt. De werkschoenen van Sixton Peak staan voor veilig en comfortabel werken, zonder daarbij in te leveren op stijl. De collectie is toonaangevend en onderscheidend. Met diverse lijnen biedt de Italiaanse producent overtuigende werkschoenen voor werkzaamheden in elke branche

Unieke productcode (UPC)52023-15
ProducttypeWerkschoenen
Prijs (excl. btw)€ 66,56
Prijs (incl. btw)€ 80,54
BTW hoog (21%)€ 13,98
Beschikbaarheid Beschikbaar
Merk Sixton
Kleur bruin/zwart
Model laars leder
Materiaal nubuck
Veiligheidsklasse S3
Toepassing Wind/Regen/Sneeuw
Geslacht heren
Send Browsed Product Autoresponder Nee
Is Featured Nee