Product was successfully added to your shopping cart.

Bedrijfskleding

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Herbe BV is een totaalleverancier van verschillende werkkleding en veiligheidsartikelen (PBM) van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij is een keus gemaakt voor onderscheidende en betrouwbare merken. Blaklader bedrijfskleding mag in dit uitgebreide assortiment zeker niet ontbreken. Het van oorsprong Zweedse merk ontwikkelt al meer dan 50 jaar functionele bedrijfskleding die tegen een stootje kan.

Als alleen kwaliteit telt

Blaklader bedrijfskleding is speciaal ontwikkeld voor vakmensen die overal werken en die veel waarde hechten aan goede werkkleding. Zowel in de bouw, op smerige werkplaatsen, als in de industrie is Blaklader bedrijfskleding van toegevoegde waarde. Bij Blaklader zijn ze erop gebrand werkkleding van topkwaliteit te ontwikkelen die goed beschermt. Wat u ook doet, waar u ook bent.

Herbe BV gaat mee in de filosofie van Blaklader om te zorgen voor duurzame bedrijfskleding. Naast werkkleding van Blaklader vindt u daarom bij ons ook bedrijfskleding van DASSY® en FHB. Twee andere topmerken die enkel kwaliteit garanderen.

Blaklader bedrijfskleding bestellen

Blaklader bedrijfskleding, of die van DASSY® en FHB, bestelt u gemakkelijk online. Eventueel kunnen we uw bedrijfskleding voorzien van een naam of logo. Herbe BV is ervaren en levert al vele jaren bedrijfskleding aan bedrijven in Oost-Nederland. Van Apeldoorn tot Zutphen, van Deventer tot Zwolle.  

Meer informatie 

Wilt u meer informatie hebben over het bestellen van Baklader bedrijfskleding? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch te bereiken via 055-7600696.