Product was successfully added to your shopping cart.

Bedrijfsoverall voor iedereen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 16 van 81 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 16 van 81 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een goed zittende bedrijfsoverall, die ook nog goed beschermt? Hier slaagt u zeker! Bij Herbe BV hebben we een uitgebreid assortiment werkkleding van hoogwaardige kwaliteit. Bedrijfsoveralls zijn bij ons verkrijgbaar als standaard overall, en als tuinbroek, bretelbroek of Amerikaanse overall en tevens Vlamvertragende uitvoeringen. Ze zijn zowel gevoerd, als ongevoerd verkrijgbaar en zijn stuk voor stuk voorzien van een fijne prijs.

Laat zien wie u bent

Een bedrijfsoverall moet goed beschermen, lekker zitten en goed zichtbaar zijn. Zichtbaar wanneer het om signalisatiekleding gaat, maar ook zichtbaar door middel van een bedrijfsnaam of -logo.

Bij Herbe BV kunnen we iedere bedrijfsoverall voorzien van een bedrukking of borduursel. Ook hierbij dragen we zorg voor de allerbeste kwaliteit. We doen al vele jaren zaken met verschillende bedrijven in Deventer, Zutphen, Zwolle en Apeldoorn. Hierdoor beschikken we over vele jaren aan ervaring. Herbe BV kan uw bedrijfsoverall en alle andere werkkleding voorzien van een print of borduursel die blijft zitten onder alle omstandigheden.

Bedrijfsoverall aanschaffen

De verschillende bedrijfsoveralls uit het assortiment kunnen direct online besteld worden. Bedrijven die meer werkkleding en/of veiligheidsartikelen willen bestellen, doen er goed aan te informeren naar ons Online Kleding Management Systeem. Zo wordt werkkleding bestellen wel heel eenvoudig.        

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de verschillende bedrijfsoveralls? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier of bel ons 055-7600696.