Product was successfully added to your shopping cart.

Bedrijfs regenkleding, de beste bescherming

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 16 van 29 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 16 van 29 in totaal

  1. 1
  2. 2

Wie buiten werkt, wil ook bij regen en ander vochtig weer goed beschermd zijn. Bij Herbe BV behoort daarom ook bedrijfs regenkleding tot het uitgebreide assortiment. Deze bedrijfs regenkleding voldoet aan hoogwaardige eisen en kan desgewenst voorzien worden van een bedrijfsnaam of logo. Ook in bedrukken en borduren leveren wij topkwaliteit

Normering en certificering

Herbe BV is ISO 9001:2008 gecertificeerd. Eveneens voldoet onze bedrijfs regenkleding in veel gevallen aan de EN 343 normering. Dit wil zeggen dat de regenkleding bescherming biedt tegen neerslag in de vorm van regen, sneeuw, mist en vochtigheid. Daarnaast worden de naden ervan getest op waterweerstand en op waterdampweerstand. Bedrijfs regenkleding die voldoet aan de EN 343 normering biedt perfecte bescherming.

Wij leveren onder meer parka’s, regenboeken, regenjassen, regenpakken en overalls (gevoerd en niet gevoerd). Omdat Herbe BV gesitueerd is in het oosten van Nederland bevinden veel van onze klanten zich in de regio Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Zutphen. Wij leveren echter ook in de rest van Nederland.

Bedrijfs regenkleding voor iedereen

Herbe BV levert bedrijfs regenkleding van diverse merken voor zowel mannen, als vrouwen. Omdat er een grote verscheidenheid in maten en uitvoeringen is, zit er altijd passende bedrijfs regenkleding bij voor uw werkzaamheden. Wij leveren hoogwaardige bedrijfs regenkleding van onder meer Blåkläder en Hydrowear. Bestel gemakkelijk online.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfs regenkleding? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers op telefoonnummer: 055-7600696. Ook kunt u contact opnemen via het formulier op de website. Wij zijn al jaren een betrouwbare partner voor een groot aantal bedrijven in Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Zutphen.