Product was successfully added to your shopping cart.

Veelzijdige werkjas kopen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 16 van 95 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 16 van 95 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een mooie en vooral functionele werkjas kopen? Bij Herbe BV bieden we u veel om uit te kiezen. Wij leveren verschillende werkjassen voor vele toepassingen. Ook specifiek voor schilders, werkzaamheden in de industrie of tijdens wind, regen en sneeuw, hebben wij de beste werkjassen in de aanbieding. Wie tijdens zijn werkzaamheden goed zichtbaar moet zijn, doet er goed aan ons aanbod werkjassen in het assortiment signalisatiekleding te bekijken. Deze jassen zijn speciaal ontwikkeld voor een hoge zichtbaarheid.

Alleen het allerbeste is goed genoeg

Alle werkjassen die we verkopen bij Herbe BV voldoen aan hoge eisen. We willen eraan bijdragen dat iedereen veilig aan het werk kan. Niet voor niets hebben we ervoor gekozen werkjassen te verkopen van betrouwbare merken als Blåkläder, Tricorp en DASSY®. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en bent u verzekerd van hoogwaardige werkjassen met speciale functionele eigenschappen.  

Werkjas kopen met bedrijfsnaam

Iedere werkjas die wij verkopen, kan voorzien worden van bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Herbe BV levert topkwaliteit bedrukking en borduurwerk. Wij bieden onze diensten al vele jaren aan bij verschillende bedrijven in Oost-Nederland, van Apeldoorn en Zwolle tot Deventer en Zutphen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 055-7600696 of vul het contactformulier in. Direct een werkjas online kopen? Dat kan natuurlijk ook.