Product was successfully added to your shopping cart.

Signalisatiekleding - dat ziet er goed uit

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 16 van 191 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 16 van 191 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bij signalisatiekleding is goede zichtbaarheid van belang. Bij Herbe BV hebben we daar speciaal aandacht aan geschonken. We zijn op zoek gegaan naar signalisatiekleding van de beste kwaliteit voor verschillende toepassingen. Daardoor kan men bij ons terecht voor signalisatiekleding van onderscheidende merken, zoals Blåkläder, Tricorp, Hydrowear Protective Clothing en DASSY®. Kleding die niet alleen lekker zit, maar ook erg goed zichtbaar is.

Vele mogelijkheden

Signalisatiekleding is er zoals gezegd in alle soorten en maten. Van polo’s en bodywarmers tot werkbroeken en overalls. Ook veiligheidsvesten, regenkleding en vlamvertragende kleding behoren tot ons uitgebreide aanbod. Bovendien kunnen we uw signalisatiekleding desgewenst voorzien van een bedrijfsnaam of logo. Bij Herbe BV zijn we namelijk ervaren in het bedrukken en borduren van werkkleding en signalisatiekleding. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op. Wij zijn een betrouwbare leverancier voor veel bedrijven in Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Zutphen.

Signalisatiekleding bestellen

Herbe BV biest verschillende mogelijkheden. Bij ons kan iedereen online zijn werk- en signalisatiekleding bestellen. Wilt u als bedrijf de bestelling inzichtelijk houden? Vraag dan naar de mogelijkheden van ons Online Kleding Management Systeem. Ook voor signalisatiekleding is dit erg efficiënt.     

Informatie over onze signalisatiekleding

Wilt u meer informatie over onze signalisatiekleding of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op de website of bel ons via 055-7600696. Wij helpen u dan graag verder!