In deze categorie vindt u veiligheidsschoenen, veiligheidsklompen en veiligheidslaarzen

en heerlijk zittende Dogwalker® Wandelschoenen.

Onze onderscheidende werkschoenen en laarzen van Sixton, de moderne Duitse merken Baak, Otter en trendy Puma en Albatros

bieden een uitstekende pasvorm, zeer goede kwaliteit voor een normale prijs.

tevens bieden wij ook de gangbare Gri-sport, Sika en Simson werkschoenen en klompen aan.

Neem contact met ons op voor een passend advies.

 

Product was successfully added to your shopping cart.

Goede veiligheidsschoenen kopen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 16 van 147 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 16 van 147 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wilt u veiligheidsschoenen kopen die voldoen aan vele eisen? Bij Herbe BV hebben we uitgebreid assortiment veiligheidsschoenen van gerenommeerde merken. Schoenen die geschikt zijn voor veel verschillende toepassingen of specifiek voor bepaalde industrieën of ambachten. Wij verkopen onder meer veiligheidsschoenen, veiligheidsklompen en veiligheidslaarzen, maar zijn ook hét adres voor heerlijke zittende Dogwalker® Wandelschoenen.

Grote diversiteit in merken

De veiligheidsschoenen, -klompen en veiligheidslaarzen uit het assortiment van Herbe BV zijn van onderscheidende merken als Baak, Sixton, Albatros, Otter en het trendy Puma. Ze bieden stuk voor stuk een uitstekende pasvorm en zijn van de allerbeste kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het kopen van veiligheidsschoenen en veiligheidsklompen van meer gangbare merken als Gri-sport, Sika en Simson. Allemaal voor een betaalbare prijs.

Veiligheidsschoenen online kopen

Bij Herbe BV kunt u gemakkelijk online veiligheidsschoenen kopen. Iedere schoen, klomp of laars is voorzien van eigen specificaties. Advies nodig? Neem contact met ons op via 055-7600696 en wij adviseren u welke veiligheidsschoenen u het beste kunt kopen. Wij staan al vele jaren verschillende bedrijven in de regio Apeldoorn, Zwolle, Zutphen en Deventer bij in hun keus voor de perfecte veiligheidsschoen.