Product was successfully added to your shopping cart.

Baak werkschoenen, absoluut kwaliteit

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Werkschoenen met een goede pasvorm, van hoge kwaliteit en voor een mooie prijs. Dat zijn de werkschoenen van Baak. Ze zijn bij Herbe BV verkrijgbaar voor zowel dames, als heren en kennen een trendy uitvoering. Baak werkschoenen voldoen aan verschillende veiligheidseisen en zijn niet alleen in diverse lengtematen verkrijgbaar, ook de breedte ven Baak werkschoenen is in enkele gevallen verschillend. Baak werkschoenen zijn er in normale wijdte en extra brede wijdte. Zodat ze altijd perfect zitten.

Dat loopt lekker weg

De variëteit in uitvoering bij Baak werkschoenen is enorm. Niet alleen verschillen ze in lengte- en breedtematen. Ze zijn ook verkrijgbaar in zomer- en winteruitvoering en als hoge, lage en sportieve schoen. Wat ze gemeen hebben is het lichte gewicht en de innovatieve voetsteun in de schoenen. Baak werkschoenen bieden een schokdempend loopcomfort. Iets wat uitermate van belang is bij schoenen die veel en vaak gedragen worden en waar veel op gelopen wordt.

Naast Baak werkschoenen kunt u bij Herbe BV ook terecht voor Puma werkschoenen en Sixton werkschoenen. Onderscheidend, hoog in kwaliteit en met een uitermate goede pasvorm.

Baak werkschoenen aanschaffen

Alle veiligheidsschoenen uit het assortiment zijn gemakkelijk online te bestellen. Baak werkschoenen worden evenals Puma en Sixton werkschoenen snel geleverd. Herbe BV is gesitueerd in Oost-Nederland en is al vele jaren een betrouwbare partner van bedrijven in onder andere Apeldoorn, Deventer, Zwolle en Zutphen. Wij leveren niet alleen veiligheidsschoenen, maar een totaalpakket aan werkkleding en PBM. Informeer vrijblijvend via 055-7600696 of vul het contactformulier op de website in.