Bedrijfskleding borduren voor een hoogwaardige uitstraling

Bent u op zoek naar bedrijfskleding met een hoogwaardige uitstraling? Laat dan uw bedrijfskleding borduren! Wij bedrukken uw bedrijfskleding of werkkleding in uitmuntende kwaliteit. Bij het bedrukken van onze kleding maken wij gebruik van verschillende technieken om uw logo zo optimaal mogelijk uit te laten komen. Welke techniek wij gebruiken hangt af van het kleurgebruik in uw logo, de toepassing van het kledingstuk en hoe warm het gewassen moet kunnen worden. Verder kunnen wij zeer gedetailleerd borduren en zijn diverse toepassingen mogelijk. Ook voor kleinere oplages kan bedrijfskleding borduren interessant zijn want borduren is al mogelijk vanaf 1 stuk. Wij staan voor u klaar om de juiste afweging te maken. Neem gerust contact met ons op en informeer naar de uitgebreide mogelijkheden! Naast bedrijfskleding borduren bedrukken wij namelijk ook petten, mutsen, handdoeken en ander promotioneel textiel. Bent u benieuwd naar de andere voordelen voor u als ondernemer? Ga direct naar de webshop en bekijk alle items met een prima prijs-kwaliteitverhouding.
Contact

Bedrijfskleding borduren en kleding management systeem

Heeft u een keuze kunnen maken tussen alle verschillende opties voor het laten borduren van bedrijfskleding? Zodra uw eigen gepersonaliseerde kledinglijn gereed is, kunnen wij een systeem opzetten waar binnen u en uw medewerkers zelf de geborduurde en customized kleding kunnen bestellen. Hierdoor heeft u continue grip en overzicht door middel van heldere managementrapportages per bedrijf, filiaal of medewerker. Ook heeft u geen briefjes of administratieve rompslomp meer maar één digitaal systeem voor al uw werkkleding en werkschoenen. Bovendien profiteert u van een aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing. Werknemers worden eenmalig ingevoerd met het juiste kledingpakket, maten en budget. Vervolgens kan de bestelling, indien gewenst, naar het huisadres van de werknemer worden gestuurd. Heeft u interesse in het laten borduren van bedrijfskleding en/of over de mogelijkheden van een kleding management systeem? Neem direct contact met ons op!
Merken
Werkschoenen kopen

Breed assortiment bedrijfskleding in de webshop

Naast de mogelijkheid tot het borduren van bedrijfskleding kunt u in onze webshop terecht voor veiligheidsartikelen. Per categorie vindt u gemakkelijk alle bijbehorende items terug, zoals werkschoenen en veiligheidsvesten. Neem ook eens een kijkje bij de aanbiedingen. Via de zoekbalk rechtsboven in het scherm kunt u ook meteen zoeken op het product dat u voor ogen heeft. Wilt u werkschoenen kopen met specifieke kenmerken? Gebruik dan de filteroptie links op uw scherm. Kunt u een product niet vinden onze webshop? Er bestaat een grote kans dat we het artikel toch kunnen leveren. Ons assortiment veiligheidskleding is veel groter dan de artikelen die momenteel in onze webshop te vinden zijn. Neem gerust contact met ons op via bedrijfskleding@herbe.nl of per telefoon 055–760 06 96. Wij helpen u graag!
Bedrijfskleding borduren