De historie van Herbe begint in De Lutte waar Herman en Betsie in 1976 starten met het verkopen van werkkleding en klompen aan de deur. Het bedrijf heeft zich in de jaren daarna ontwikkelt tot een volwaardig gespecialiseerd bedrijf in bedrijfskleding en veiligheidsartikelen voor de meest uiteenlopende branches.
In 2016 wordt het bedrijf verhuisd naar Apeldoorn, waar het wordt voortgezet door Annemieke en Marco.
Er is tot nu flink geïnvesteerd in moderne drukpersen, een vernieuwde website en een veilig online kleding management systeem. Welke klanten in staat stelt hun bestellingen te beheren en beheersen. Wat veel administratieve rompslomp en dus tijd en geld bespaart.

Wij staan voor een transparante inkijk met korte lijnen, goede service en een plezierige, laagdrempelige omgang met u en uw medewerkers.

Annemieke ondersteunt u met samenstellen van het kledingpakket wat past bij de uitstraling en het budget wat uw bedrijf voor ogen heeft.
We hebben een groot aantal dealerschappen in huis met ontzettend veel mogelijkheden tot zelfs custom made!
Mooie kleding welke comfortabel zit zorgt voor tevreden werknemers, wat leidt tot extra arbeidsvreugde. Deze vreugde zal zich vertalen naar de kwaliteit van het werk.

Het fundament onder u en uw medewerkers is een goede werkschoen. De basis voor een prettige werkdag waarbij je fit blijft.
We besteden hier veel aandacht aan en hebben een grote voorraad werkschoenen staan voor uiteenlopende toepassingen, breedte maten, heren en damesschoenen. Hiervoor adviseert Marco u graag.

Een mooie borduring geeft je werkkleding extra uitstraling en kunnen wij zeer gedetailleerd verzorgen, letters tot 4 millimeter is geen probleem. Maar borduren kent ook beperkingen omdat het vaak niet zo lekker zit op een T-shirt of polo.
Bedrukken is heel flexibel en kan bijna overal op omdat hier veel verschillende technieken voor zijn en is vaak gunstiger in prijs als borduren. We ondersteunen u in de juiste afweging.

Persoonlijke beschermingsmiddelen zoals petten, helmen, handschoenen, brillen en valbeveiliging zijn er in vele soorten en vaak klantspecifiek.
Wij voeren een breed pakket met diverse mogelijkheden en geven u het juiste advies.

Naast veiligheid is duurzaamheid in toenemende mate een belangrijke factor voor bedrijven. Denk hierbij aan recyclebare kleding. Steeds meer kledingmerken zijn zich hiervan bewust en bieden dit aan en kunnen wij voor u verzorgen.

Bent u benieuwd hoe ook uw bedrijf efficiënter kan worden op het gebied van de inkoop van werkkleding en PBM?
En op zoek naar een betrouwbare kleding partner waarbij de zaken gewoon goed geregeld zijn?
neem Contact op.


Wij verwelkomen u graag!