Winkelmand

Gratis Online Kleding Management Systeem

Bij Herbe BV doen we niet moeilijk. Wij maken het onze klanten juist graag gemakkelijk. Hiervoor hebben we een speciaal Online Kleding Management Systeem ingericht. Hiermee is het bestellen, beheren en beheersen van bedrijfskleding en veiligheidsartikelen haast kinderspel. En het mooie is, het Online Kleding Management Systeem is geheel gratis voor onze klanten.

Een duidelijk overzicht

In het Online Kleding Management Systeem staat per bedrijf de gekozen artikelen, gewenste productopties en een overzichtelijk puntensysteem of budgettering per medewerker. Met het systeem kunnen medewerkers gemakkelijk kleding bestellen, terwijl u continue inzicht heeft. U kunt het kledingbestelproces te allen tijde controleren en bijsturen indien nodig. Het Online Kleding Management Systeem voorkomt fouten, omdat alles in één digitaal systeem gebeurt en zorgt voor een aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing. De gegevens van werknemer hoeven slechts eenmaal te worden ingevoerd.

De voordelen op een rij van het Online Kleding Management Systeem

  • Altijd inzichtelijk, goed te controleren
  • Vermindering van fouten
  • Kosten- en tijdsbesparing wegens weinig administratieve handelingen

Interesse?

Benieuwd hoe we ons Online Kleding Management Systeem voor u kunnen inrichten? Neem vrijblijvend contact op met Herbe BV via 055-7600696 of vul het contactformulier op de website in en wij zetten de mogelijkheden voor u uiteen. Wij zijn al jaren een betrouwbare partner voor een groot aantal bedrijven in Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Zutphen.

KMSafb.png

Wat is het.
Een systeem wat per bedrijf ingericht wordt met de door u gekozen artikelen, de gewenste productopties en eventueel een butgettering of puntensysteem per medewerker.
In een veilige eigen omgeving kunnen uw medewerkers kleding bestellen en u het proces eenvoudig controleren en waarnodig bijsturen.

De Voordelen.

- Grip en continu inzicht
   Heldere management rapportages waar eenvoudige wijze overzichten zijn op te vragen per filiaal of medewerker,
   de bestede butgetten of butgetoverschrijdingen.

Sterke foutenreductie
   Geen briefjes of administratieve rompslomp meer maar één digitaal systeem.

- Aanzienlijke kosten en tijdsbesparing
   Werknemers worden éénmalig ingevoerd met het juiste kledingpakket, maten en budget.
   de bestellingen kunnen indien gewenst naar het huisadres van de werknemer worden gestuurd.

Interesse? Laat u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden en neem contact met ons op.