Breed assortiment veiligheidskleding

Zorgeloos besparen op veiligheidskleding voor uw bedrijf? Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. In onze webshop vindt u een breed assortiment signalisatiekleding, werkkleding, werkschoenen, veiligheidskleding en overige veiligheidsartikelen. Veel van onze merken zijn aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Zo gaan we samen op weg naar een betere wereld! Duurzaamheid gaat namelijk niet alleen over materialen en productieprocessen maar ook over mensen. Dat is waar de Fair Wear Foundation voor staat en onze aangesloten merken zetten zich in voor goede arbeidsomstandigheden. Dit betekent in de praktijk dat de werkomstandigheden van iedereen in de keten veilig en aangenaam is. Ook verdienen alle werknemers een leefbaar loon. Bekijk direct de veiligheidskleding van B&C, Bestex, Havep, Hydrowear, Mascot, Thirtyfour, Tricorp en Teamdress in de webshop! Wilt u werkschoenen kopen? Ook hiervan is een breed assortiment beschikbaar.
Veiligheidskleding

Verduurzaam uw bedrijf met veiligheidskleding

Wist u dat de textielindustrie de tweede grootste vervuiler ter wereld is? Wij zetten ons daarom in voor een circulaire textielindustrie. Zo letten wij er bijvoorbeeld op dat onze toeleveranciers in toenemende mate gebruik maken van gerecyclede of low impact vezels. Informeer naar de mogelijkheden en krijg inzicht in hoe uw bedrijf kan verduurzamen op het gebied van veiligheidskleding. Naast onze focus op duurzaamheid bieden wij u een prima prijs-kwaliteitverhouding. Voor diverse doelgroepen en branches bieden wij een complete lijn met veiligheidskleding van toonaangevende merken aan. Van werkschoen tot overall, en van veiligheidsbril tot werkhandschoen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te laten borduren voor een hoogwaardige uitstraling. Wanneer u in grotere aantallen bestelt, profiteert u van een nog aantrekkelijkere prijs! Bestel uw benodigde artikelen direct in de webshop!
Bekijk
Veiligheidskleding

Zelf bedrijfskleding samenstellen

Wilt u zelf uw eigen veiligheidskleding online ontwerpen? Bij de producten van Thirtyfour kunt u zelf de kleurstelling van uw bedrijfskleding samenstellen. Ook kunt u zelf de positie bepalen van de verschillende reflecterende stripings. De zorgvuldige samengestelde collectie bestaat uit wind- en waterdichte Cordura jassen, parka’s en bodywarmers. Bovendien hebben alle items een groot ademend vermogen. De belijning van de veiligheidskleding sluit aan op de duurzame softshell modellen die geschikt zijn voor de winter- en zomerperiode. Voor de keuze van werkbroeken zijn er drie varianten, namelijk: service, worker en winterworker met contrasterende accenten. Thirtfour is een van onze merken die is aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Door ons aan te sluiten bij diverse organisaties zoals Fairwear en Modint zijn wij op de hoogte van wat er speelt in de wereld en in onze eigen fabrieken. Bestelt u boven een bedrag van € 100,00? Dan betaalt u geen verzendkosten! Bestel direct uw benodigde items in de webshop!
Veiligheidskleding